חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

נימוקי הכרעת הדין בתיק תת"ע 8218-01-12

: | גרסת הדפסה
תת"ע
בית המשפט לתעבורה חיפה
8218-01-12
6.6.2013
בפני :
גיל קרזבום

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
מירי-פז שפיגל
נימוקי הכרעת הדין
בתאריך 06.06.13 לאחר שמיעת ראיות וסיכומים בעל פה זוכתה הנאשמת מחמת הספק.

להלן נימוקי הכרעת הדין:

כנגד הנאשמת הוגש כתב אישום בגין עבירה של אי ציות לאור אדום ברמזור  בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה בכך שביום  28.10.11  נכנסה הנאשמת לצומת הרח' העצמאות/ קפטן סטיב בחיפה בניגוד לרמזור אדום שדלק בכיוון נסיעתה.

הנאשמת כפרה בעובדות כתב האישום. לטענתה עברה את הצומת באור ירוק.

ראיות הצדדים

עד התביעה השוטר  רס"מ עופר קרני:

ערך את הדו"ח ת/1 ואישר תוכנו כדלקמן: "הנהגת הנ"ל נהגה ברכב הנ"ל עם שתי נוסעות נוספות ברכבה בנתיב ימין מבין שניים באותו כיוון. בצומת הרחובות הנ"ל, אני עמדתי לפני הרמזור והבחנתי במרחק של כ-7 מטרים ברכב החוצה את קו העצירה, שמסומן בבירור על פני הכביש כאשר ברמזור אור אדום. קראתי בקשר לשוטר קובי אגימן לעצור את הרכב, בעוד אני שומר עמו קשר עין רציף כל העת. מהמקום בו הייתי אפשר להבחין בבירור ברמזור ובקו העצירה. הרכב היה אחרון מבין כמה כלי רכב. קובי השוטר עצר את הרכב". תגובת הנהגת:"אני נהגת זהירה. מעולם לא עוברת באדום וגם עכשיו לא עברתי באדום. נסעתי ברח' סואן על 20 קמ"ש ואין שום סיבה שאעבור באדום". (עמ' 1 שורות 17-25 בפרוטוקול).

בחקירתו הנגדית העיד כי הרכב נעצר על ידי השוטר אגימן אשר עמד "ממני בערך 50 מטרים. אני עמדתי קשר עין רציף. שנינו אכפנו ביחד את הרמזור. לבקשת ביהמ"ש אני משרטט את הצומת, את מקום עמידתי, ואת מקום עמידת השוטר אגימן. " (עמ' 2 שורות 21-22 בפרוטוקול). אישר כי מדובר בשעת עומס, ולשאלה היכן היה רכבה של הנאשמת ביחס לשאר התנועה השיב: "לפי מה שסימנתי בדו"ח, את הרכב האחרון שעבר, ולכן לא היו מאחורייך מכוניות. כל המכוניות לפנייך עברו בירוק, אולי גם חלק בכתום."  (עמ' 2 שורות 31-32 בפרוטוקול). לשאלה מה דיווח לשוטר אגימן השיב: "אני אמרתי לו סוג רכב, צבע ושלוש ספרות אמצעיות." (עמ' 3 שורות 4- 12 בפרוטוקול). בחקירתו החוזרת התבקש להבהיר אילו פרטים מסר לשוטר אגימן והשיב: "במקרה המסוים הזה איני זוכר, אבל בד"כ אני מעביר צבע רכב, סוג רכב, ושלוש ספרות אמצעיות של מספר הרכב הנבדק. יש מקרים שבהם אני אומר את כל המספר. את הצבע אני מעתיק מרישיון הרכב." (עמ' 3 שורות 28-30 בפרוטוקול).

עד התביעה השוטר  יעקוב אגימן

ערך את המזכר ת/2 ואישר תוכנו כדלמקן: "בתאריך 23.10 בהיתי ברח' העצמאות 5 חיפה נתבקשתי באמצעות קשר לעצור רכב מס' 15-540-66 מסוג מאזדה שנע בנתיב ימין מתוך שני נתיבים. כאשר חצתה את צומת הרחובות "העצמאות קפטן סטיל", הרכב נעצר על פי תיאור מיקומו בכביש, סוגו. הרכב נעצר. ברכב נהגת+2 נוסעות. התצפיתן עופר קרני שראה את העבירה הגיע למקום וערך את הדו"ח הנ"ל". (עמ' 4 שורות 14-18 בפרוטוקול).

 העיד כי המרחק בינו לבין השוטר קרני היה בין 15-10 מטרים. נשאל לגבי הדיווח שקיבל מהשוטר קרני והשיב: "סוג הרכב, מיקומו בכביש, מספר הרכב. לא קיבלתי צבע." (עמ' 5 שורה 12 בפרוטוקול) ולא ידע לומר מה היה צבע הרכב.  נשאל כיצד קיבל דווח על כל המספר כאשר השוטר קרני העיד על 3 ספרות אמצעיות והשיב: "אני חוזר על זה. את המספר הזה קיבלתי כולו בקשר. " (עמ' 5 שורה 21 בפרוטוקול)בחקירתו החוזרת נשאל שוב לגבי המרחק בינו לבין השוטר קרני והשיב: " יכול להיות שמבחינת מרחק אין זה המרחק בדיוק. אולי זה המרחק שהוא אמר. אין לי מושג. זה קטע ישר, לא בעקומה." (עמ' 6 שורות 9-10 בפרוטוקול).

גרסת הנאשמת:

בבית המשפט העידה: "נסעתי באיטיות רבה. ברח' העצמאות. עמי היו ברכב שתי בנותיי (32.5, 31 גילן כיום). הנכד שהיה אז בן 4 חודשים הוא בן שנתיים פלוס. נסעתי 20 קמ"ש אולי אפילו פחות כי היה פקק תנועה. נסעתי באיטיות מאד רבה. בנתיב הימני. עברתי בירוק מלא ומוחלט, ואז בצד ימין עוצר אותי שוטר ומיד עצרתי. הייתי כל כך במהירות איטית, אז כשעצרתי, ממש מטר ממני היו שלושת האופנועים שכובים שם. הייתי במהירות מאד נמוכה שאם הוא עצר אותי, אז לא הלכתי לפניו מטר או שניים. הייתי במהירות כל כך איטית. אני הסתכלתי על הרמזור ולכן ידעתי שעברתי בירוק. מדובר בנסיעה איטית. אני עברתי בירוק מוחלט. אז עוצר אותי שוטר ונותן לי את הדו"ח. שתי הבנות שלי מיד אמרו שעברתי בירוק מוחלט. זהו. הוא אמר את מה שאמר לבת שלי, שתגיד לי שאני אודה, אני לא הסכמתי להודות, ולא הסכמתי, מאחר שעברתי בירוק מוחלט ואיני מודה שעברתי באור אדום." (עמ' 6 שורות 19-27 בפרוטוקול).

בחקירתה הנגדית לא זכרה כמה רכבים נסעו לפניה ולטענה לפיה לא ראתה את האור ברמזור עקב משאית שנסעה לפניה השיבה: "זו השערה שלך. אני ראיתי בוודאות שעברתי בירוק. הדברים האלה מאד חשובים לי. אני יודעת כמה זה חשוב הדברים האלה. עסקתי בחינוך נוער בזהירות בדרכים. השוטרים לא היו עסוקים ועסקו בבדיחות ובכל מיני דברים אחרים. אולי הם ראו מכונית אחרת."..."אני זוכרת שעברתי בירוק. אם אני רואה משאית אני מאטה יותר, כדי שיהיה לי מרחב ראיה. הייתה משאית לפניי ולקחתי מרחק. "..." אמרתי מההתחלה שהיה פקק. למרות שהיה פקק שמרתי מרחק מהמשאית. אם הייתי רואה אדום מיד הייתי בולמת. איני זוכרת איזו משאית זו הייתה. גבוהה או נמוכה." (עמ' 7 שורות 4-14 בפרוטוקול).

עדת ההגנה הגב' הילה כפיר

בתה של הנאשמת העידה: "אני בתה של הנאשמת. אנחנו נסענו בשעות הבוקר, לא זוכרת את השעה המדויקת, ברח' העצמאות. ישבתי ליד אמי. היו אחותי והבן שלה בן 4 חודשים. אחותי ישבה מאחורה. אני ישבתי מקדימה, והיא ישבה מאחורה האחות. נסענו ברח' העצמאות ופתאום בא אלינו שוטר ואמר שעברנו באדום. ראיתי בוודאות כי הסתכלתי קדימה, שאמי עברה באור ירוק. גם כשהוא עצר חשבתי שזה ביקורת רישיונות. אמרתי לאימא שבוודאות אני זוכרת שהיה אור ירוק. לי יש רישיון נהיגה. זה מה שראיתי." (עמ' 7 שורות 19-24 בפרוטוקול).

בחקירתה הנגדית העידה כי מדובר בשעת עומס, לא זכרה כמה רכבים נסעו לפניהם בירוק, לא זכרה באם לפניהם נסעה משאית ומה היה המרחק בין קו העצירה לרמזור.

דיון והכרעה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>